• New
SOLUSTRE 5 бр. Каишка за самоличност, Гривна за Ключове, Каишка за Фотоапарат Каишка за Ключове, Каишка за Телефон, Фенерче, Държач за китката, USB Флаш устройство, Ключодъ?

SOLUSTRE 5 бр. Каишка за самоличност, Гривна за Ключове, Каишка за Фотоапарат Каишка за Ключове, Каишка за Телефон, Фенерче,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Ремък за окачване на мобилен телефон : Проста конструкция, лека, лесно е запознат и ще можете да почувствате удобство.Каишка за телефон от полиестер : приятен цвят, не само много практичен, но и позволява да се постигне добър декоративен ефект.Въжета за самоличност : Уверете се, че телефонът не се измъкна имате от ръцете си нещата не са изгубени или повредени.Каишка за фотоапарат : идеалното бижу за мобилни телефони, който ще ви осигури приятни усещания при употреба, колкото практично, толкова и декоративно.Каишка за ключове, подходяща дължина, лесно се побира в шията, освобождава ръцете, подходящ за използване на открито.Пратката включва 5 x ремъците на телефона Характеристики - Цвят : каишка за мобилен телефон различни цветове. - Идеална украса за мобилни телефони, което ще ви даде приятно усещане при употреба, както практичен, така и декоративна каишка за гривната. - Материал : ABS, полиестер, желязо ремък за окачване на мобилен телефон. - Защитете вашия мобилен телефон или окачване от кражба или загуба, поставяйки ги на шийката на каишка за ключове. - Проста конструкция, лека, лесно е запознат и ще можете да усетите удобството на този картов дантела. - Размер : 54,00 X3,00 X1,00 см / 21,22 X1,18 X0,39 инча каишка за телефон на врата. - Подходяща дължина, лесно се носи около врата, може да освободи ръцете си, идеална за използване на открито с държач за фенерчето на китката. - Подходящ за повечето притежатели на идентификационни карти, ключове, мобилни телефони, ключодържатели и други дрънкулки за ключове.Описаниекамерный каишка Ако търсите професионален и удобен ремък за телефон, тогава ви тук. каишка за телефон на китката Изработен от безопасни материали, полиестер, той може да освободи ръцете си за захващане на телефона, за предотвратяване на загуба, подходяща дължина може да ви осигури удобство.въжета за идентификация - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.