• New
Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима със защитно фолио Olympus SP-500 Ultra Zoom TPU Guard (не от закалено стъкло)

Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима със защитно фолио Olympus SP-500 Ultra Zoom TPU Guard (не от закалено стъкло)

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност. Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.