• New
Перуки от естествена коса Hedy Ombre Highlight Lace Front Перуки от Естествена Коса Обемна вълна за черни жени, Предварително Выщипанные с детски косата # 4/27 Бесклеевые перуки, и?

Перуки от естествена коса Hedy Ombre Highlight Lace Front Перуки от Естествена Коса Обемна вълна за черни жени, Предварително

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Можете да направите Всеки Детайл по Свой вкус.Може да бъде Выпрямлен и подложен на рестайлингу.Естествената линия на растеж на косъма.Предварително выщипанные детски косата. 100% Необработени Естествени коси.Не добри.когато, но синтетични косми ще отделят черен дим и да се превърне в лепкава топка.Q4. Аромат от косата на перука?.Отговор : Не съдържа химикали.Косата са изложени само дезинфекция и хранителна обработка, ще остане местен миризмата на шампоан и масло.Но след като сте вымоете го шампоан и балсам, миризмата ще изчезне.Q5. Колко време трае?.A : Това зависи от вашата поддръжка.Погрижи се за косата, като за своите собствени, и редовно миене с помощта на климатик обикновено се удължава живота на косата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.