• New
OCTSUN Обемна Вълна 13x4 HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки Човешки Косъм Кратък Боб Океана Къдрави Перуки за Черен За Жени Бесклеевой Бразилски Косата Ре?

OCTSUN Обемна Вълна 13x4 HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки Човешки Косъм Кратък Боб Океана Къдрави Перуки

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Размер шапчица : Средният размер на шапки (22,5 инча) Регулируем размер шапки с помощта на гребен и регулируеми презрамки.no Причина за връщане, ако имате някакви въпроси, можете да не се колебайте да се свържете с мен.Q5 : Това е реалният цвят на косата?.Цвят дантела : Швейцарско прозрачна дантела с висока разделителна способност.Q2 : Колко дълго продължават косата?. моля, запишете перука в първоначалното състояние.Аз ще направя всичко, което е в Моите сили, за да Ви помогне.Дантела и плътност : Косата, обвързани ръчно, мек трайни швейцарския дантела, плътност 150%.Качество на косата : да Не падат, не спутываются, не се поддават на боядисване/chemical завивке/завивке/отбеливанию и рестайлингу. натурален вид, с детски косми, предварително выщипанный косата е естествен, мека и здрава, гладка и копринена, леко обезцветени възли. 【Време за доставка 】 : Изпратени Fba или Dhl, 1-3 работни дни.Често задавани въпроси за перуки от човешка коса : .Дължина на косата : 8-14 см (може да се настрои на по-дълга дължина 30-36 см). Фронтално дантела Swiss HD 13x4, свободна Част, лек.Естествени и здрава коса, не подвергающиеся химическа обработка, без синтетика, без косми от животни. -Перуки на изображението са подредени до това, тъй като ние направихме снимка, същото е и с косата си модели, и си перука идва с базовия стил, на който можете да се режат и да даде форма самостоятелно или при професионален стилист, за да настроите външния вид в зависимост от вашите предпочитания. Дантела пред перука 13x4, прозрачно фронтално пространство дантела 13x4.Висококачествени коприна, блестяща и меки коси, 100% естествен косъм, бразилски произход премиум-клас.Срокът на служба на косата : 6-12 месеца (в зависимост от използването и грижа). Перука от човешка коса 10 A Body Wave, съответства на дължина и тегло, срок на служба за повече от 12 месеца. 24 часа онлайн услуга, гаранция, гаранционно обслужване.Може да се направи на Страничния СреднаВсяка част, Може да се Направи Универсална Прическа. никога не травмирует кожата. може да правите различни прически, показвайки различен чар. 【Спестете си време】 : 150% плътност, предварително выщипанные детски косата по цялата дължина, леко обезцветени възли, естествена линия на растеж на косата, може да се разделят на раздяла навсякъде, не спутываются, не падат, здрави върховете на, гладки и меки, може да се направи прическа, опашка и гредата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.