• New
Калъф IMEIKONST за Galaxy S23 5G, устойчив на удари Калъф от изкуствена кожа с цветни рисунки във вид на животното, една Чанта-портфейл с Панти капак, Магнитна Поставка, Слот з?

Калъф IMEIKONST за Galaxy S23 5G, устойчив на удари Калъф от изкуствена кожа с цветни рисунки във вид на животното, една

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

Съвместима модел : само за Samsung Galaxy S23 5 G.Моля, въведете модела на вашия телефон.Материал : Висококачествена изкуствена кожа и задната част на кутията от TPU за защита от удар и магнитна закопчалка за допълнителна сигурност.Функцията за вградена стойка : ви позволява да използвате задната част на своята практика като сгъваема поставка за гледане на филми от различни ъгли на видимост.Носете със себе си документ за самоличност, кредитни и дебитни карти и пари в брой, не взе със себе си в чантата си.Какво получавате : чанта за носене-1 бр. (телефон в комплекта не са включени).За IMEIKONST : занимаваме се с производство на стилни и висококачествени калъфи за телефони, и вашата удовлетвореност е наша основна мотивация. - Съвместима модел : Само за Samsung Galaxy S23 5 G - Материал : Висококачествена изкуствена кожа и задната част на кутията от TPU за защита от удар и магнитна закопчалка за допълнителна сигурност. - Вградена функция за стойка : ви позволява да използвате задната част на своята практика като сгъваема поставка за гледане на филми от различни ъгли на видимост. - Няколко отделения за пари в брой и карти в този джоба Samsung Galaxy S23 5 G cover ви позволява винаги да носите със себе си документ за самоличност, кредитни и дебитни карти, както и пари. -Уникален дизайн, прави вашият мобилен телефон на другите и по-привлекателна. - Mailto : 1 * Samsung Galaxy S23 5 G калъф.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.