• New
Комплект принадлежности за бързо включване смазване LockNLube от 8 части. Пълен комплект за свързването на смазочни фитинги. Могат да се сдобият с до всяко смазочно мон?

Комплект принадлежности за бързо включване смазване LockNLube от 8 части. Пълен комплект за свързването на смазочни фитинги.

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Този продукт се продава на трета страна на продавача.Отстъпка се предлага.Това е отстъпка за ограничен период от време.Отстъпка не се прилага за цифрово съдържание.Отстъпка важи, докато запаси на склад или до отмяна. До цени, с предварителна отстъпка могат да се прилагат такси за доставка или данъци. си запазва правото да промени или да отмени отстъпка по всяко време.Ако някой от продуктите или съдържание, свързани с тази отстъпка, ще бъде върнат, възвръщаемостта ще бъде равна на сумата, която сте платили за продукт или съдържание, в съответствие с приложимите правила за връщане.Прост адаптер под ъгъл 90 °.Външен адаптер под ъгъл 90 °. Адаптер за свързване на смазване под ъгъл 90 °.Удължител тесен игла.Игла за инжектор за смазване.Удължителен кабел със задълбочаването (чашката).Адаптер с печата.Удължителен кабел гъвкав маркуч.Калъф Rip-stop може да и да се фиксира прикачени колан за инструменти остават чисти и переносимыми.Люверсы позволяват на назначени от тях за по-лесен достъп до инструменти.Всички инструменти са оборудвани штуцером Zerk отзад за по-лесно включване и изключване от Lock NLube или традиционни смазочной съединители.Включва : .

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Бързо зареждане на хост WJCCY, Скоба за основание Проектиране на екрана, видео Конвертор за мобилен телефон, TV, Мини-Разсейването

BGN 78.11

Висока мощност 30 W, ярък екран, бързо зареждане, вход и изход, USB C до 15 2,6 А, е съвместим с протокола за бърз�

Плешив Орел, Американски Флаг, Кутия За Съхранение на Дистанционното Управление, Изкуствена Кожа, Многофункционален Настолен

BGN 14.39

ИЗКУСТВЕНА кожа.Произведено в САЩ или са внесени.Материали : Този обичай кутия за съхранение на дистанц�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.