• New
EUDEMON 1 Опаковка, Защита от тесни точки на пръстите на вратата за защита от деца, Детски аксесоари за Врати корк и Вратата се Затвори, Регулируема Дръжка Отвора на Лос?

EUDEMON 1 Опаковка, Защита от тесни точки на пръстите на вратата за защита от деца, Детски аксесоари за Врати корк и

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

★ Коригирано Защита на домашен любимец от тесни точки.На разположение три различни регулируеми разстояния между врати.Разстоянието между вратите рамки трябва да бъде не по-малко от 2,95 инча (7,5 см) за по-лесно преминаване на домашни животни.Отворете кръг се затвори и регулирайте разстоянието между врати по своему. ★ Защо това е необходимо - Ефективно и бързо разделете котка и куче, дайте на котката възможност да бъде една; да се улесни движението на домашен любимец в стаята; да Не се допуска случайно затваряне на вратите домашен любимец; да Не се допуска случайно затваряне на вратите и подстригания домашен любимец или деца. ★ Лесно управление - Капаче за тесни точки пръстите врати EUDEMON лесно се отключва без ключ.Натиснете бутона върху корпуса на замъка и натиснете up, за да е напълно открит.Той е лесен за работа и за възрастни и не може да бъде отворен домашни любимци или деца, които осигуряват ефективна защита на домашни животни или бебета. ★ Красива и здрава - Изработен от прозрачно акрилно лепило.Стълб е изработен поликарбонат материал, притежаващ еластичност и защита от деформации.Капаче за клип на пръстите врати EUDEMON се състои от две части.Той е здрав, лек и красив.Обикновен външен вид се вписва идеално в интериора на дома, да привлече вниманието на домашни животни или бебета, не е лесно. ★ Съвети за инсталиране - Първо инсталирайте част от пръчката на замъка близо до ръба на рамката на вратата, а след това выровняйте диск, за да инсталирате част от куката на замъка.Той може да издържа максимална сила на удара в 25 кг. Можете да го използвате с доверие.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Опорните крачета за врата за кучета, самостоятелен Разделител стаи за домашни любимци, Дървени порти за кучета, Стабилизатор

BGN 10.66

Опорните крачета за врата за кучета, самостоятелен разделител стаи за домашни любимци, дървени порти за

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.