• New
Кучешка муцуна с къса муцуна, Регулируема Мрежест Бульдожий намордник за предотвратяване на ухапвания, дъвчене и лай (L, black)

Кучешка муцуна с къса муцуна, Регулируема Мрежест Бульдожий намордник за предотвратяване на ухапвания, дъвчене и лай

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Приложение : Специално разработен за кучета с плоска муцуна и къса муцуна, подходящ за френски булдог, мопс, Бостън, Шарп и други кучета с къса муцуна.Спецификация : на Разположение 4 различни размера и 3 цвята.Моля, измерете обиколката на врата на кучето си, преди да купите, и ще можете да се запознаете с таблица с размери.Регулируеми : Този муцуната на булдог може да се регулира лесно и се побира с помощта на контролирано нейлонового каишка и сигурно ключалката.Кучето не е лесно да го свали.Кучета все още може да се пие, диша и да се насладите на разходка на чист въздух. Удобно : специален дизайн, с меки ръбове предпазва от триене на окото за очите и носа на кучето.Приятен за кожата : Здрав найлонов материал и дишаща мрежа.Благодарение на комфорт и качество на материала кучета все още може да диша, но не хапе.Приложение : Специално разработен за кучета с плоска муцуна и къса муцуна, подходящ за френски булдог, мопс, Бостън, Шарп и други кучета с къса муцуна.Спецификация : на Разположение 4 различни размера и 3 цвята.Моля, измерете обиколката на врата на кучето си, преди да купите, и ще можете да се запознаете с таблица с размери.Регулируеми : Този муцуната на булдог може да се регулира лесно и се побира с помощта на контролирано нейлонового каишка и сигурно ключалката.Кучето не е лесно да го свали.Кучета все още може да се пие, диша и да се насладите на разходка на чист въздух. Удобно : специален дизайн, с меки ръбове предпазва от триене на окото за очите и носа на кучето.Приятен за кожата : Здрав найлонов материал и дишаща мрежа.Благодарение на комфорт и качество на материала кучета все още може да диша, но не хапе.

Към свойства

4 different sizes and 3 colors available. Please measure your dog’s neck circumference before you purchase, and you can refer to the size chart. :

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.