• New
Покани Картички на парти в аквапарк Zodvery на рождения си Ден - Аксесоари за парти в аквапарк Вратовръзка Боядисват за деца, момчета или момичета - 20 Пълни покани на па?

Покани Картички на парти в аквапарк Zodvery на рождения си Ден - Аксесоари за парти в аквапарк Вратовръзка Боядисват

Оценка на продукта:
BGN 5.70

Налично
Налично за поръчка

Покани, картички за рожден ден в парка Вратовръзка Боядисват-добри покани за момичета, момчета, деца и тийнейджъри!Когато вашите гости ще получат покана, те ще бъдат много приятно изненадани и ще се радваме на възможността да посетите вашата покана, като оставя добро впечатление и благословени от вашите гости.вие получавате пощенски картички с размер 4 "x 6" инча, определени от 20 пълни покани на парти по повод рождения ден и 20 пликове.поздравителна картичка изработена от висококачествена хартия с тегло 250 г, пакет е изработен от висококачествена бяла хартия, която не е лесно да се скъса, уникална графика и внимателен дизайн. двустранен печат за обзавеждане на писане!.в магазина има по-интересни покани за рожден ден, които можете да изберете, винаги има нещо, което да ви удовлетвори!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Покани за парти в чест на 3-тия ден от раждането на диви животни Туяшуа, Покани за млади диви животни, за момчета и момичета,

BGN 2.00

Обикновен размер : Размерът на всяка пригласительной карта на парти е 4 х 6 инча, което осигурява достатъ�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.