• New
Pursonic USB Акумулаторна иригатор за устната кухина Water Flosser, помага за Премахване на зъбната плака и разреждане на вредните токсини.

Pursonic USB Акумулаторна иригатор за устната кухина Water Flosser, помага за Премахване на зъбната плака и разреждане

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Осигурява налягане на водата 40-80 паунда на квадратен инч с честота 1700 импулси в минута.Функция за автоматично изключване - изключване след приключване на 2-минутен цикъл. 3 режима на работа, електронен превключвател за включване / изключване, led индикатор.Голям капацитет на резервоара.Резервоар за вода е с двойна конструкция за лесно презареждане.Водоустойчив дръжка.Зарежда чрез USB-кабел.Осигурява налягане на водата 40-80 паунда на квадратен инч с честота 1700 импулси в минута.Функция за автоматично изключване - изключване след приключване на 2-минутен цикъл. 3 режима на работа, електронен превключвател за включване / изключване, led индикатор.Голям капацитет на резервоара.Резервоар за вода е с двойна конструкция за лесно презареждане.Водоустойчив дръжка.Зарежда чрез USB-кабел.Акумулаторна иригатор за устната кухина.Клечка за зъби за вода!Премахва бактерии дълбоко между зъбите и под венците, където не могат да проникнат четка и конец за зъби.Масажи и стимулиране на венците, за да подобрите кръвообращението и да запазите венците си здрави и силни.Една дръжка с ергономичен дизайн и въртящата се на 360 градуса наставка позволяват лесно да се контролира потока на вода, достигащи всички зони на устата.Зарежда чрез USB-кабел.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Плешив Орел, Американски Флаг, Кутия За Съхранение на Дистанционното Управление, Изкуствена Кожа, Многофункционален Настолен

BGN 14.39

ИЗКУСТВЕНА кожа.Произведено в САЩ или са внесени.Материали : Този обичай кутия за съхранение на дистанц�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.