• New
KEMEILIAN RTAO109 100 г, 8 мм, Парченца Полимерна Топла Глина във формата на Сърце, Посыпка за Извършване на Работи, Аксесоари за Дизайн на нокти, Декорации със собствените си ?

KEMEILIAN RTAO109 100 г, 8 мм, Парченца Полимерна Топла Глина във формата на Сърце, Посыпка за Извършване на Работи,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

Материал : глина. Размер : 8 мм Опаковка : 50 g /лот. Много подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Красиви цветове и модели отговарят на вашите различни нужди.Той е подходящ не само за млади момичета и деца, но и за тези, които обичат ръчна работа, подходяща за семейство и приятели, за да се насладите на процеса занаяти собствените си ръце.Материал : глина. Размер : 8 мм Опаковка : 50 g /лот. Много подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Красиви цветове и модели отговарят на вашите различни нужди.Той е подходящ не само за млади момичета и деца, но и за тези, които обичат ръчна работа, подходяща за семейство и приятели, за да се насладите на процеса занаяти собствените си ръце.Те също са подходящи за създаване на интересен грим за фестивали и партита.Материал : глина, Размер : 8 мм Опаковка : 50 g/Лотразмер : ръчно изработени Аксесоари "Направи си сам".Изкуствено Украса на Тортата, Мазен Материали, Нийл-арт.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Украса Календар и Творчески Дървени Коледна украса Украса на Автомобил със задно Осветление Коледа Начало Декор Хартиени

BGN 48.16

Материал : Дърво.Изработен от висококачествени материали, лек, vi, Идеална украса за коледни елхи, прозор�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.