• New
Обяд-бокс ALAZA от Розово злато с Леопардовым принтом Гепард Bento, Херметични Контейнери за обяд, които не съдържат BPA, с вилица и лъжица, 1 бр.

Обяд-бокс ALAZA от Розово злато с Леопардовым принтом Гепард Bento, Херметични Контейнери за обяд, които не съдържат

Оценка на продукта:
BGN 15.46

Налично
Налично за поръчка

Разширено безопасни материали : изработени от ABS ПЛАСТМАСА и силикон.Не съдържа BPA (по-безопасен хранителен материал). 3 отделения : размер 8,7x6,7x2,5 инча и капацитет 1000 мл. 3 отделения вътре ще облекчи ви поставяне на различни продукти, за да се избегне смесване на вкусове.Стягане : Обяд-бокс оборудван с о-пръстен от хранително-силикон, което ефективно предпазва от вытекание супа.Избягвайте попадане на замърсени опаковки-хладилници.Фризер Micowave и миялна машина-безопасно : Да се използва в микровълнова печка (махнете капака и оставете съда на 4 минути при температура по-ниска от 248 °С); Може да се съхранява във фризер (по-горе -4 °С); Може да се мие в съдомиялна машина (само на най-горния рафт.Контейнер, вилица и лъжица препоръчително е да миете ръчно, за да се избегне деформиране, причинени от пране при висока температура и под налягане).Сладки щампи : Ние създаваме за вас на стотици хиляди най-различни и интересни рисунки, включително животни, цветя, картинки, фестивали, национални знамена, етнически елементи и т.н., Безопасен материал, не съдържа бисфенол А, е стандарт за храните на пластмасови изделия в цял свят.Това ви дава повече гаранции за здравето на вашето семейство и вашите близки.Микровълните и фризера са Безопасни за микровълнова печка - без капачки и кутия с форма на съда, на 4 минути при температура от 248 ° c.Фризер сигурна - може да се дълго време да се сложи в хладилника при температура по-висока -4 °C. Може да се мие в миялна машина на най-горния рафт.Контейнер, вилица и лъжица препоръчително е да миете ръчно, за да се избегне деформиране, причинени от пране при висока температура и под налягане).Ярки шарки Стотици хиляди най-различни и интересни модели, предназначени специално за вас.Можете да намерите кутии за обяд, използвани в най-различни случаи.Прекрасен подарък - добър избор за вашето семейство и приятели за всеки празник и триумф.Като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Ден на детето, Ден на бащата, Ден на майката, Връщане в училище и така нататък.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Р. макливър Кактус Bento Бокс За Възрастни Обяд-Бокс с Дръжка Преносим Детски Контейнер за Обяд с Лъжица, Вилица Херметически

BGN 13.33

Без съмнение, нашият ланчбокс ще стане ваш добър избор.5 см, 1000 мл, с 3 отделения 【Многофункционален 3 Отд�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.