• New
Homoyoyo 2 бр. на Куката за дрехи, Куки за якета, Стенни Закачалка за чанта, Куки в Средиземноморски Стил, Метални Куки, Морски Крайбрежни Куки, Куки за ключове, Куки За Съ?

Homoyoyo 2 бр. на Куката за дрехи, Куки за якета, Стенни Закачалка за чанта, Куки в Средиземноморски Стил, Метални Куки,

Оценка на продукта:
BGN 26.02

Налично
Налично за поръчка

Закачалка за дрехи с монтиране на стена - куката е изработен с невероятна изработка, здрав и издръжлив, него не е лесно да се съборят или да се деформира.ЗАКАЧАЛКА ЗА дрехи - висока носеща способност и научна дъга, практичен като красив кука за закачане на дрехи в спалните, хола или на други помещения.Куки за гардероба на стената - красив цвят, могат да бъдат чудесен подарък за нов дом на вашите приятели и близки.ДЕТСКА секция - Тази кука е направена от желязо и дърво, той е силен и издръжлив, подходящи за продължителна употреба.МЕТАЛНИ СТЕННИ куки - Този здрава кука е направена от желязо и дърво и е предназначен за продължителна употреба.Осъществяване Списък 2 x куки Характеристики - Материал : дърво, желязо държач за ключове. - Размер : 39,00 X12,00 X4,50 см. / 15,33 X4,72 X1,77 инча кука за раницата. - Цвят : бял, небето е синя закачалка за ключове. - Тази кука е направена от желязо и дърво, той е силен и издръжлив, проектиран за продължителна употреба куки в средиземноморски стил. - С красив цвят, може да е дарение като прекрасен подарък за нов дом, за вашите приятели и семейство закачалка за палто. - Се съчетава с друг стил на обзавеждане на вашия дом, това е добър кука за тези, които ценят монтиране на куката за раницата в средиземноморски стил. - Благодарение на детайл производство и дизайн във формата на морски звезди, тази кука може да има добър декоративен ефект на декоративни стенни куки. - Идеален за шапки, дрехи, ключове, суспензии и други неща, които трябва да се окачат на него, не ще е лесно да се падне с кука закачалка за дрехи.Информация за стоки с Кухненски монтиране на куката С научна и здрава конструкция, нещата лесно да падне, това е красива и практична кука за съхранение, което ще стане чудесен избор за спални, баня и на други сцени.куки за ключове Е декоративна кука, предимно от дърво и желязо. кука за съхранение, Тя е отлична, текстурата и може да бъде продължителен в рамките на определен период. монтиране на куката за раницата, Креативен и изтънчен средиземноморски стил може да създаде чудесен декоративен ефект.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.