• New
Преносима Закачалка за дрехи-Метална Закачалка за дрехи на Закачалки от Неръждаема Стомана Сгъваема Сушилня Спирала Закачалка За сушене на дрехи Закачалка за суш?

Преносима Закачалка за дрехи-Метална Закачалка за дрехи на Закачалки от Неръждаема Стомана Сгъваема Сушилня Спирала Закачалка

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Закачалка за сушене на чаршафи : добър избор за подарък за нов дом, Коледа и други такива случаи.Спирала закачалка за сушене на : Качествен материал позволява използването на тази закачалка за сушене на многократно.Сушилня за дрехи : Страхотна закачалка за сушене на чаршафи, одеала, пердета, големи кърпи.Поставка за сушене на чаршафи : Изработени от материали, безвредни, безопасни и трайни за използване, лесно се разгражда или деформирана, служи за целия срок на услугата.Въртяща се стойка за съхранение : Тази многофункционална стойка може да се използва за окачване на чаршаф, ватирани одеала, шалове, дрехи, големи кърпи. Пратката включва 1 х сушене-часова Характеристики -Размер : 47,00 X43,00 X14,00 см/ 18,47 X16,90 X5 голяма закачалка за сушене на хавлии. -Материал : Сушилня за дрехи от неръждаема стомана-Цвят : Закачалка за съхранение на одеала-различни цветове - Добър избор за подарък за вентилация дрехи на housewarming, Коледа и за други специални поводи. - Страхотна закачалка за сушене на чаршафи, одеала, пердета, големи хавлиени кърпи и т.н., Сушилня. - Спиралевидная форма сигурно ще затвърди вашите завивки на спирала закачалка за чаршаф. - Закачалка във формата на спирала почистете си воала, вече не ще гънки и не е нужно да се притеснявате за това, че на спирала закачалка за сушене на бельо отново закрутится. - Спирала закачалка също е добър избор за дрехи с голям размер или малко дрехи, като бельо за пране.Информация за товарахбольшая закачалка за сушене на хавлии Може да се използва за сушене на чаршафи, воали, наматрасников, одеяла, шалове, кърпи, бельо, бикини, сутиени, тениски, вратовръзки, маски, синузит шалове, пододеяльников и други дрехи на закачалка за дрехи, тавана, закачалка за дрехи на прозореца, балкона, пералня, карнизе за душ и в други места. поставка за сушене на дрехи се използва Широко.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.