• New
DOITOOL 10 бр. Плодови вилици За избор на тортата в хавайска тематика, комплекти за партита (5 бр. Лист на Птица с голям клюн + 5 бр. Листа Ябълка с различни цветове)

DOITOOL 10 бр. Плодови вилици За избор на тортата в хавайска тематика, комплекти за партита (5 бр. Лист на Птица с голям

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Красив и луксозен външен вид, е тънка работа, може да използвате и като подарък на приятели.Ще стане чудесно допълнение към вашето парти, на банкету и много други.Дизайн на хавайска тематика, подходяща за всички видове хавайски тематични партита.Креативен дизайн на форма, осигуряваща неговата популярност.Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване.описаниеЭтот продуктът представлява комплект от 10 бр. вилици за плодове, който е изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване.Креативен дизайн на формата осигурява неговата популярност.Дизайн в хавайски стил, подходящ за всички видове хавайски тематични партита.Характеристики-Цвят : различни цветове.-Материал : плат.-Размер : около 15x10x0,1 виж - Произведен от висококачествен материал за трайни и практично използване.-Креативен дизайн на форма, осигуряваща неговата популярност.- Дизайн на хавайска тематика, подходяща за всички видове хавайски тематични партита.- Ще стане чудесно допълнение към вашето парти, на банкету и много други.- Красив и луксозен външен вид, е тънка работа, може да се използва и като подарък на приятели.В комплекта са включени 10 х плодни пръчки.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.