• New
ZHYH 2 бр Златни Панти + Винтове Железни Декоративни Линия Реколта Дървена Ковчег За бижута Вино кабинет Мебелни Аксесоари (Размер: Left6cm)

ZHYH 2 бр Златни Панти + Винтове Железни Декоративни Линия Реколта Дървена Ковчег За бижута Вино кабинет Мебелни Аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 31.05

Налично
Налично за поръчка

Здрав материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана.Област на приложение : определяне на началната врата или на вратата на гардероба, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.н., Мултифункционална : идеален за домашна и комерсиална употреба.Челни линия - това е инструмент за дверц шкафове; Те са много трайни, но не може да се коригира след инсталацията.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, прозорци, врати, сгъваема маса и т.н. Здрав материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана.Област на приложение : определяне на началната врата или на вратата на гардероба, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.н., Мултифункционална : идеален за домашна и комерсиална употреба.Челни линия - това е инструмент за дверц шкафове; Те са много трайни, но не може да се коригира след инсталацията.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, прозорци, врати, сгъваема маса и т.н. Здрав материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана.Област на приложение : определяне на началната врата или на вратата на гардероба, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.н., Мултифункционална : идеален за домашна и комерсиална употреба.Челни линия - това е инструмент за дверц шкафове; Те са много трайни, но не може да се коригира след инсталацията.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, врати, прозорци, сгъваем плот и т.н., Особености : 1. Панти от неръждаема стомана с винтове за увеличаване на продължителността на живот. 2. Устойчивост на корозия и устойчивост на огън. 3. Подходящи за преместване на врати и от двете страни навън и навътре.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.