• New
Метален Ключодържател с въздушна етикет, Компактен Органайзер за ключове Apple Airtag, Тънък Държач за ключове с калъф Airtag, Алуминиев Ключодържател-органайзер AirTag за мъ?

Метален Ключодържател с въздушна етикет, Компактен Органайзер за ключове Apple Airtag, Тънък Държач за ключове с калъф

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

✅【МЕТАЛНА конструкция】 Органайзер за ключове Airtag ключодържател изработен от авиационен алуминий.Този материал е по-лесно и по-твърда стомана, съчетаваща в себе си сила, издръжливост и елегантност, която позволява да се наслаждавате текстура висок клас. ✅【Чист и преносим】 въздушна етикет. ключодържател-притежател е в преносим и елегантен дизайн, ключовете винаги ще са организирани без каша или лязга.Вече няма нужда да носите обемисти ключодържател, който е неудобен и непригляден. ✅【РАЗТЕГАТЕЛЕН】 Нашия органайзер за ключове airtag е снабден с допълнителни аксесоари, които вие можете свободно да се съберат в зависимост от вашите нужди и може да побере до 10 ключове.Пакетни быстросъемный ключодържател позволява да го прикачите към всеки предмет. ✅【УНИКАЛНО занаят】 Нашия ключодържател Airtag изцяло е изработен на машината с ЦПУ по краищата, което го прави изключително ъглов, при запазване на минималистичен дизайн, и не поцарапает вашия джоб.Комбинация от матирана и гланцови повърхности, подчертава лукса в дискретен начин. ✅【ЗАЩИТА от загуба на】 Нашия ключодържател airtag включва притежателя airtag с механизъм за заключване с технология за предотвратяване отслабването, така че airtag предпазва вашите ключове от повторна загуба.Забравете за евтини брелках, които пренебрегнете космически след няколко месеца употреба!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Кутия-Органайзер за таблетки 7 дни в седмицата, за пътуване и Напомняне за прием на лекарства 3 пъти на Ден с Защелкивающимися

BGN 37.17

синтетичен материал.Внесен.ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ с Нашите малки кутийки за хапчета са изработени от лека

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.