• New
Комплект от 3 пластмасови Разделочных дъски LUREASY, Големи Дъски за Рязане за хранене, Дъски за Рязане за кухня, Може да се мие в съдомиялна машина За мелене на месо, Зе?

Комплект от 3 пластмасови Разделочных дъски LUREASY, Големи Дъски за Рязане за хранене, Дъски за Рязане за кухня, Може

Оценка на продукта:
BGN 7.41

Налично
Налично за поръчка

Пълен набор от Нашият набор от разделочных три дъски с различни размери, включително и малък, среден и голям, идеален за приготвяне на няколко ястия или употреба през целия ден. Гъвкавост : Нашата пластмасова дъска за рязане чудесно като дъска за табла за плодове или месо, за почистване на риба, дъска за табла или дори като капачки за мивки за багажник.Лесно почистване : Нашите кухненски дъски за рязане, предназначени за почистване без елементарно и стреса, могат да се мият в съдомиялна машина, те не раскалываются, не са напукани и не е беля.Трайност : Достатъчно здрава, за да издържа на смилане, нарязаните на кубчета и остри ножове, на повърхността на нашата голяма дъска за табла изработени от ултра силна пластмаса, на което не остават петна и миризми.Нагънат дизайн : пакет с канали за сок и нескользящими дръжки нашите дъски за рязане предотвратява разливане лепкави течности на плота за приготвяне на храната без елементарно. Материал : пластмаса Цвят : зелен Размери на продукта : голям, среден, малък (14,56, 13,77, 12,6) / инч, 3 дъски за рязане Марка : удобна форма : кръгла.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Комплект Стелки за дъска за табла от еластична Пластмаса, Цветни Комплект Кухненски Разделочных Дъски от 3 Цветни Постелки

BGN 4.26

ГЪВКАВ може да се огъне или да се разтегне бункер, за да се улесни разтоварване на прахообразни съставк�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.