• New
Кухненски Знак Mangia E Statti Zitto, Млъкни и яж! Тънка Лидице Знак Градинска Забавно Метална Табела Стенен Интериор за Кухня на Фермата Домашен Бар Гараж Мъжки Пещера Стен?

Кухненски Знак Mangia E Statti Zitto, Млъкни и яж! Тънка Лидице Знак Градинска Забавно Метална Табела Стенен Интериор

Оценка на продукта:
BGN 6.18

Налично
Налично за поръчка

❤ Перфектен размер : около 4x16 инча (10x40 см). ❤Стил материал : метална кутия /метал/ретро лого, от калай/украса на стени, безвреден, не ржавеющий, не выцветающий, екологично чист, годен за рециклиране. ❤Лесно подвешивается : по ъглите на предварително обучени и специални отвори за по-удобно захващане.Крепите с винтове, пирони, под пода или на тел.Аксесоари за закрепване на табели в комплекта не са включени. ❤Приложимо място : Приложимо за украса на стени бар, пъб, ресторант, мъжки пещера, гараж, семейството, кафене, кухня, ресторант, билярд, хотел или офис. ❤ На качествени услуги : Ние осигуряваме качествено възстановяване (30 дни без причина за връщане).Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас!.Характеристики на продукта : ❤ Може да се постави в mesa или да виси на стената. ❤Нашата декоративна метална лидице табела с боя подшита за осигуряване на сигурност и стабилност. ❤На графики и текст, отпечатани устойчиви на uv мастило, издържат много фактори, и не выцветут, било то на слънце, дъжд или други екстремни метеорологични условия. ❤Лидице знак - това е само един от стотиците висококачествени продукти за декориране на стени, които ще ви помогнат да ги украсяват в собствения си уникален стил. ❤Забележка : Това е стълб от ламарина, на някои снимки се вижда ефект на ръжда, тя е отпечатана в действителност не са ръждясали.Поради осветление цвят може да се различават малко.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Преносим Комплект Инструменти за ремонт на дръжка на ключа в Комплект за ремонт на 3D Джойстик, Ремонт на Износени Аналогови

BGN 45.65

Висококачествен материал : Инструмент за ремонт е изработена от ABSпластмаса, силикон, дърво и метал, коя�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.