• New
CORFOTO Плат 6x9 фута Великден Фон Снимка на Прерийните Цветя Заек Рисувана Кошница от На Черупката на Фона на Пролетния Фестивал Празнични Аксесоари За Партита Новоро?

CORFOTO Плат 6x9 фута Великден Фон Снимка на Прерийните Цветя Заек Рисувана Кошница от На Черупката на Фона на Пролетния

Оценка на продукта:
BGN 36.32

Налично
Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание : ♥ Изпращам по сгибу, и на него ще бъдат някои заломы.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в най-скоро време.При необходимост прогладьте фон с помощта на отпаривателя за дрехи или ютията на парната машина, тогава той отново ще се превърне в гладка. Приложение : Различни фестивали, партита, абитуриентски бал, сватбен банкет, видео запис, на фона на портретна фотография, декорация на стените в помещението, банер за активна почивка и т. 【Цвят】 : Висока наситеност на цветовете и издръжливост.Липсата на размисъл прави ефект на снимките по-истински и цветен. Цвят : Компютърна дигитален печат, безпроблемна, цветът е ярък и свеж, висока наситеност и устойчивост, може да се запази в продължение на дълго време при връчване на използване.Ние ще се стремим да ви предостави задоволителни продукти и сервизно обслужване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.