• New
Калъф MYSNBKN, който е съвместим с Garmin Fenix 7X, удароустойчив калъф от TPU за смарт часовници на Garmin Fenix 7X/Fenix 7X Solar/ Fenix 7X Sapphire Solar (не е съвместим с Fenix 7)

Калъф MYSNBKN, който е съвместим с Garmin Fenix 7X, удароустойчив калъф от TPU за смарт часовници на Garmin Fenix 7X/Fenix

Оценка на продукта:
BGN 4.79

Налично
Налично за поръчка

▲【Адаптирани модели】 Защитен калъф от TPU е подходящ само за смарт часовници на Garmin Fenix 7 X / Fenix 7 X Solar / Fenix 7 X Sapphire Solar. ▲【Цялостна защита на】 : Защитава часовника от надраскване, падане, трески и инсулти в резултат на ежедневно износване, като час по-висококачествен и издръжлив вид, никога не избледняват и не се беля. ▲【Гъвкав материал】 Мек материал TPU идеално покрива, страните и ръбовете часа, осигурявайки максимален комфорт и сигурност умни часа. ▲【Лек и практичен】 Защитен калъф точно, намаляване осигурява лесен достъп до всички бутони и датчикам.Тънък корпус не създава натоварване на часовници. ▲【Качествено обслужване】 MYSNBKN ви обещава най-доброто качество и услуги.Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.