• New
Перуки Боб Дантела Отпред От Човешка Коса, Предварително Выщипанные 13x4, Перуки Дантела Отпред От Човешки Косъм С Детски коса, Избелени Възли, Натурални Бесклеевые ?

Перуки Боб Дантела Отпред От Човешка Коса, Предварително Выщипанные 13x4, Перуки Дантела Отпред От Човешки Косъм С Детски

Оценка на продукта:
BGN 25.07

Налично
Налично за поръчка

Преди миене внимателно срешете косата си на широката нащърбена гребен, за да не спутывались.Сервизно обслужване : 30 дни връщане без причина, покупка без риск, 24 часа професионално онлайн-обслужване на клиенти.OYM Hair - много от професионална компания за производство на човешки косъм, която обръща специално внимание продажба на висококачествени човешки косъм и предоставянето на най-добрите продукти.Детски косата периметъра за даване на естествената линия на растеж на косъма, като парикам естествен вид.Как да си мият перуки?. Добавете мек шампоан в топла вода, след това се потапя в него перука и внимателно изплакнете. Накиснете и измийте с питейна вода, впитайте вода с помощта на охладителни кули, след това оставете косата да изсъхне по естествен път, след това сложете перука на поставка. Разликата в прическа?. Дай ми шанс, дайте да ви красота!!!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.