• New
YYST Десктоп планина За чанти С една кука-закрепване На багажник за раницата, Намалява всички на масата (20 лири на Капацитет) - Без торба (1)

YYST Десктоп планина За чанти С една кука-закрепване На багажник за раницата, Намалява всички на масата (20 лири на Капацитет)

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Налично
Налично за поръчка

Идва с битумен закачалка за чанти-портфейли, училищна раница, чанта за лаптоп, чадъри и т.н. Без ръкави. 1,25 инча (32 мм) - Скоба е подходяща само за плоска повърхност с дължина до 1,25 инча (32 мм).Не пада - дълбочината на закачалка е 3 инча (75 мм) - повече няма да паднат с по-малки клони, колкото има.На бюрото си без драскотини гумена възглавница е поставена в зажиме, а закачалка, покрити с черен лак.Никаква вреда на масата или раница. 10 КГ (20 кг) - Лесно задържа до 10 кг (£20).Лесно е да си тежката раница, под масата, за да се избегне бъркотията на масата. Универсална употреба-идеален за слушалки, чанта, чадър, раници, ключове, игрови контролери, кабели и т.н. Моля, регулиране на малки дръжки и закачалки за поставяне на аксесоари.Идва с битумен закачалка за чанти-портфейли, училищна раница, чанта за лаптоп, чадъри и т.н. Без чанти. 1,25 инча (32 мм) - Скоба е подходяща само за плоска повърхност с размер до 1,25 инча (32 мм). На бюрото си без драскотини - до зажиму поставена гумена възглавница, и закачалка, покрити с черен лак.Никаква вреда на масата или раница. 10 КГ (20 кг) - Лесно задържа до 10 кг (£20).Лесно е да си тежката раница, под масата, за да се избегне бъркотията на масата. Универсална употреба-идеален за слушалки, чанта, чадър, раници, ключове, игрови контролери, кабели и т.н. Моля, регулиране на малки дръжки и закачалки за поставяне на аксесоари.Не пада - дълбочината на закачалка е 3 инча (75 мм) - повече няма да паднат с по-малки клони, колкото има.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Раница за пътуване VBFOFBV, Раница за лаптоп за Жени и Мъже, Модерен Раница, Пуешко Тиква на Слънчогледа за Деня на Благодарността

BGN 3.33

За размера Моля, потвърдете, отговаря ли на размера на раницата на вашите нужди преди да купите.Можете д

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.