• New
Ребека Beauty Кратък Къдрава Перука от Естествена Коса на Дантели, Меден Blond, Омбре, Джери Къдря Боб, Перука за чернокожите жени, 10 Инча, Средната Т-Образна Част, Перука ?

Ребека Beauty Кратък Къдрава Перука от Естествена Коса на Дантели, Меден Blond, Омбре, Джери Къдря Боб, Перука за чернокожите

Оценка на продукта:
BGN 29.33

Налично
Налично за поръчка

Естествената линия на растеж на косата : перука от човешки косъм с Т-образна част от съвсем малък отпред, навързани на ръка в областта на дантела отпред, може да направите красиви детски косата и линията на растежа на косата.Перука HD Lace Front : Мека прозрачна дантела, от 100% завязанное ръчно, приятен за кожата, естествено се съчетава с всякакъв цвета на кожата.Качествени материал : Бразилски косата клас 10А, меки и естествени, много добре държат фигура резба, 10-инчов къдрава перука-боб, отговаря на дължината, при добри грижи ще продължи дълго.Структура шапчица : Средният размер на шапки, 21,25 "-23", е подходящ за повечето хора, регулируема капачка с 3 вградени фиксирани расческами надеждно се закрепя на главата. Приятелско напомняне : Минимална загуба на коса е нормално явление, и е по-добре да се нанесе крем или масло за къдрава коса, за да се постигне приятно състояние.Информация за Марката : Rebecca Beauty Дължина на косата : 10 инча Тегло : около 140 грама Тип : перука с Т-образна част на дантели Дантела : hd дантела Материал : бразилски човешки коси Цвят : TT4 / 27, меден blond омбре Често задавани въпроси Мога ли да рисува или да избледнявам това устройство?Естественият цвят може да бъде боядисана.Що се отнася до цветни единици за измерване, ние не ви препоръчваме да ги повторно боядисване или обезцветяване Как вие, момчета, измерване на косата?Слагаме го на поставка за перука, се измерва разстоянието от кичура коса до основата.Как да се справим с объркване?Това е нормално, че къдрава коса спутываются след продължителна употреба.Моля, редовно измивайте и внимателно кондиционируйте косата.Препоръки за грижа за косата 1. Редовно измивайте и внимателно кондиционируйте косата. 2. Внимателно распутывайте коса с помощта на гребен с широки зъби или ръце. 3. Добавете мек шампоан в хладка вода и измийте косата си, не търкайте и не перекручивайте косата по време на измиване. 4. Премахване на излишната вода кърпа, слага се на поставка за перуки, за да го сушени по естествен път. 5. Нанесете върху косата на крем или масло за коса.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.