• New
Tascal Шоколадово кафяво 13x4 Перука с дълбока вълна на Дантели От човешки косъм # 4 Цветен Прозрачен Перука на Дантели, Кафява перука на Дантели, къдрава Перука от човеш?

Tascal Шоколадово кафяво 13x4 Перука с дълбока вълна на Дантели От човешки косъм 4 Цветен Прозрачен Перука на Дантели,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

Дължина съответства на дължина, загуба на минимума, не спутывается.Q4 : Като се измери дължината на косата?A4 : Когато се измерва перука, първо трябва да се оправям перука, а след това да се измери го от горе до края на косата. ?【Доставка и сервизно обслужване】 доставка в рамките на 1-3 работни дни, връщане на парите в рамките на 30 дни без причина и пълно възстановяване (покупка без риск). И за него е лесно да се грижи, а косата обикновено може да се използва в рамките на една година или по-дълго! 3. Качеството на косата : 100% човешка коса, супер мека и копринена, на всички страни, без разделяне на връхчетата. Нашето предимство и достъпни перука за по-добро качество, плътност 150%, дишащи, не е скучен, е подходящ за повечето хора! И много чист, натурален, мек, лесно расчесывается, идеален за начинаещи.Изключително меки, те може да се къдри, и те са страхотни. Плътност : плътност 150% 8. ?【Предимство на перуки】 Мека, дишаща и лесна за използване, лека в чорап шапчица среден (22-22,5 инча) с регулируема каишка. Текстура : Перуки, изработени от човешка коса с дълбока вълна, предварително выщипанные по естествена линия на растеж на косъма.) Въпрос 3 : Как дълго се държат на косата? A3 : Нашата коса може да продължи много дълго време, в зависимост от това, като за тях се грижат. Често задавани въпроси за перуки от човешка коса с дълбоко волновым дантела отпред : Q1 : този перука на 100% се състои от човешка коса?A1 : 100% бразилски естествени коси, естествени на вид, буйни и здрави. Материал на косата : 100% суров бразилски перука от човешка коса на дантели 2. Дължина на косата : 18 см, 20 см, 22 инча, 24 инча, 26 см, 28 см и 30 см.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен навреме, задоволително решение винаги ще бъде на ваша страна.Q5 : Как да се избегне entanglements или косопад?A5 : Моля, измийте косата с висококачествен шампоан и използвайте качествени средства за грижа за косата.Може да рисува, да прави къдрене (на апарат), обезцветяване, да се отделят, изправяне или да оформите като вашата собствена коса.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

РЕЙНА Кратък Къдрава Боб Перуки, изработени От Човешка Коса за Черни Жени Дантелени Предни Влажни и Къдрави Предварително

BGN 21.32

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Бърза доставка : възможна доставка о

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.