• New
WGUST Вегетариански Блясък за устни, Окрашивающая Червило, Класически Водоустойчив, Калена, Гладки, Меки Цветове, За да Пълни Устни, Гланц за устни, Не е Лепкава, Прозр?

WGUST Вегетариански Блясък за устни, Окрашивающая Червило, Класически Водоустойчив, Калена, Гладки, Меки Цветове, За

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Идеално подхожда за различни поводи като срещи, партита, сватба, бар, бал, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим. Вегетариански и .. без тестване върху животни.Ние предлагаме Продукти на Най-високо качество на Най-Изгодни цени.Ако Имате някакви въпроси или Не Сте напълно Удовлетворени.Моля, консултирайте се с нас и ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние се стремим Да осигурим най-Добрия Опит и Най-голямо Удовлетворение.Нашата козметика Никога не е тестван върху животни, Лесно се отмива и е подходящ за Чувствителна кожа.За това използвайте мек сапун и вода.Препоръчва се за деца на възраст от 5 и повече години.Това е много Удобно, много красив Гланц за устни, Лесно се носи.Идеално за всички, независимо от това, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор.Лесно, бързо и чисто.Висока възпроизвеждане на цветовете : това червило има различни естествени цветове, което показва блестящ цвят.Той съчетава в себе си несравнимо усещане и отличен комфорт, чрез предоставяне на пълна наситено с покритие само с едно минаване. Вегетариански блясък за устни, окрашивающий червило, класически водоустойчив, устойчив елегантен цветен гланц за пълни устни, не е лепкава прозрачна высокопигментированный гланц за устни, 3 мл Биологичен блясък за устни за момичета, класически водоустойчив, устойчив елегантен цветен гланц за пълни устни, не е лепкава прозрачна высокопигментированный гланц за устни, 3 мл Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!), (Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.).

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Хидратиращ Гланц за устни VEFSU С Висок гланц, За да Придадат на устните По-пълен вид Хидратиращ Гланц за устни С Незалепващо

BGN 9.23

Ние се стремим да създадем За Вас Висококачествени Продукти И Услуги.Ако Имате някакви допълнителни въ�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.