• New
Козметична Червило С Пера, на Повърхността на Устните, Не е Лесно да се Прилага В Червило, Разработване на Цветовете, Достъпен Грим, Глазура за устни, 4 мл, Основата з?

Козметична Червило С Пера, на Повърхността на Устните, Не е Лесно да се Прилага В Червило, Разработване на Цветовете,

Оценка на продукта:
BGN 2.68

Налично
Налично за поръчка

Моля, имайте предвид, че продукт може да бъде повреден по време на изпращане, ако са счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение.Това е много Удобно, много красив Гланц за устни, Лесно се носи.Идеално за всички, независимо от това, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор.Лесно, бързо и чисто.Може да закупите за лична употреба или като подарък за рожден Ден на приятели или на вашата майка, съпруга, приятелка, а и като подарък за Деня на благодарността, Коледа и други празници.Текстура Гланц за устни Фина и Копринена, лесно се нанася и лесно се боядиса.Водоустойчив и устойчив, така че вашият грим за устни се задържа без да се повреди.Нашата козметика Лесно се отмива и е подходящ за Чувствителна кожа.За това използвайте мек сапун и вода.Препоръчва се за деца на възраст от 5 години. Повърхността на устните с пера за красота, която е трудно да придадат оттенку червило, достъпна глазура за ученици от малките класове за грим, 4 мл Блясък за устни, повърхност на устните с пера за красота, не е лесно даде оттенку червило, достъпна глазура за ученици от малките класове за грим Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 20 грама опаковка Размер : 12x2,3x2,3 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.).

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Мини-Калъф за Червило, Безшевни Органайзер за Червило в Черешово-Червена Ивица с Огледално Закопчаване на Копчета, Държач

BGN 7.46

Идеален за много случаи, пътуване, пазаруване, срещи, партита Нашият малък Калъф за червило ще ви направ�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.