• New
ЛЮЖ От Сребро, Нефрит, Бели Цветя Магнолия, Тайландски Сребърен Комплекс, Стара Шнола, Аксесоари за коса (Цвят: A, размер: 135 мм)

ЛЮЖ От Сребро, Нефрит, Бели Цветя Магнолия, Тайландски Сребърен Комплекс, Стара Шнола, Аксесоари за коса (Цвят: A, размер:

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Лесна и приятна. Мрежа от неръждаема стомана S925 проба е приятна за кожата, удобна е и не предизвиква алергии.Спокоен и уволнен, елегантен, но не арогантен, кристално чист като нефрит.Имате възможността да усетите богат традиционен китайски стил.Топъл и елегантен, за да се постигне хармонично цяло, ослепителна светлина и елегантност.Лесна и приятна. Мрежа от неръждаема стомана S925 проба е приятна за кожата, удобна е и не предизвиква алергии.Спокоен и уволнен, елегантен, но не арогантен, кристално чист като нефрит.Имате възможността да усетите богат традиционен китайски стил.Топъл и елегантен, за да се постигне хармонично цяло, ослепителна светлина и елегантност.Лесна и приятна. Мрежа от неръждаема стомана S925 проба е приятна за кожата, удобна е и не предизвиква алергии.Спокоен и уволнен, елегантен, но не арогантен, кристално чист като нефрит.Имате възможността да усетите богат традиционен китайски стил.Топъл и елегантен, за да се постигне хармонично цяло, ослепителна светлина и елегантност.Красиво и нежно бижу може да донесе момичета с нищо не сравнимую радост и увереност.Уникален подарък за вас или вашите любими хора, приятели, семейство и повече.Name : Шнола за коса с магнолией Материал : сребро проба 925 Размер : дължина 135 мм, широчина 13.5 мм Тегло : около 8,5 г. Технология на обработка : инкрустация нефрит Стил : Реколта форма : цвете Количество : 1 бр. Опаковка : в индивидуална опаковка Начин на носене : среща/всеки ден/на сватба/годишнина Подарък : приятелката си/майка ми/дочке1. Поради ръчно измерване на възможна грешка в 1-3 виж Благодарим ви за разбирането.2. Поради различни монитори и различно осветление на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.1. Всички продукти се приемат в естествената си форма.Поради екрана на дисплея, на различно оборудване камери, различно осветление и т.н., могат да се появят и хроматичната аберация.Ако вие също сте чувствителни към цвета, моля, купувайте внимателно.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.