• New
Закачалка за дрехи с монтиране на стена, Кука за задната врата, Закачалка за дрехи от неръждаема стомана 304 с 5 Сверхмощными куки за трайни стенни закачалки за спалн?

Закачалка за дрехи с монтиране на стена, Кука за задната врата, Закачалка за дрехи от неръждаема стомана 304 с 5 Сверхмощными

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Налично
Налично за поръчка

Дължина : 39 см, височина : 2,9 см, тегло на продукта : 245 г. от Неръждаема стомана 304 здрава и гладка, тя е трайна и силна и никога не поцарапает вашите неща.Тези куки могат да бъдат опитомени за дрехи, шапки, ключодържатели, чанти, чадъри, хавлии и чанти . и др.С чист и прост дизайн, а също и лесна за инсталиране.Свържете се с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси при получаване на стоката, ние ще решим проблема в рамките на 24 часа ще ви възстановим парите или ще повторно.Дължина : 39 см, височина : 2,9 см, тегло на продукта : 245 г. от Неръждаема стомана 304 здрава и гладка, тя е трайна и силна и никога не поцарапает вашите неща.Тези куки могат да бъдат опитомени за дрехи, шапки, ключодържатели, чанти, чадъри, хавлии и чанти . и др.С чист и прост дизайн, а също и лесна за инсталиране.Свържете се с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси при получаване на стоката, ние ще решим проблема в рамките на 24 часа ще ви възстановим парите или ще повторно. куки от неръждаема стомана 304 устойчиви на вода и антикорозионна, дълго време са устойчиви на соли, вода..в състояние да издържат на най-сложни условия.Благодарение на чист и прост дизайн и простотата на инсталиране на винтовете са изработени от неръждаема стомана 304, не податливи на корозия, която може да се закача на стената в продължение на дълго време, тя е здрава, с гладка повърхност, никога не поцарапает предмети.Тези куки са подходящи за шапки, колани, портфейли, ключодържатели, шалове, сака или палта. Това може да ви спести повече пространство, можете да инсталирате куки в хола, гараж, банята, кухнята, спалните и коридора.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.