• New
24 бр. малки мини-фиби за коса, малки нокти за коса, щипки за коса-скоби пластмасови за косата на жените момичета (прозрачен)

24 бр. малки мини-фиби за коса, малки нокти за коса, щипки за коса-скоби пластмасови за косата на жените момичета (прозрачен)

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Функции : тези мини щипки за коса са добри инструменти и аксесоари за стайлинг на коса, и те са подходящи за жени и момичета.Лесно се нанася : тези полезни мини щипки за коса не се плъзгат, което позволява добро задържане на косата и няма да навреди на косата; те са лесни за изпълнение и те ще ви помогнат да направите красиви прически.Характеристики : Тези мини щипки за коса са изработени от прозрачен материал, те са изработени от здрава пластмаса и метал с добро качество, и тяхното не е лесно да се прекъсне. Размер : тези пластмасови щипки за коса са с ширина около 1,5 см. /0,6 инча, а максималната им ширина при отварянето е на 2 см / 0,79 инча; Това са малки неща, моля, дръжте ги далеч от деца, за да се избегне задушаване на грешка.Опаковка : включва общо 24 броя щипки за коса; това е достатъчно за вашата резервна част в ежедневния си живот, можете да ги споделите с приятели.Тези практични щипки за коса държат на вашата прическа и няма да навредят на косата.Тези аксесоари за оформяне на косата е достатъчно, за да отговарят на вашите различни нужди в прическите в ежедневния живот; Отлично са подходящи за лична употреба, или чудесен подарък за вашите момичета и приятели.Подходящ е за момичета и възрастни, супер удобен дизайн предотвратява подхлъзване на косата по време на четене, игри и други занимания.Моля, обърнете внимание : . Тези пластмасови щипки за коса представляват малки елементи, моля, дръжте ги далеч от деца, за да се избегне задушаване на грешка.Технически характеристики на : . Количество : 24 бр.Материал : пластмаса и метал.Цвят : черен и кафяв. Размер : 1,5 см./0,6 см в ширина.Максимална ширина при отварянето на : 2 см/0,79 инча.Пратката включва : . 12 х черни щипки за коса. 12 х кафяви щипки за коса.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.