• New
Кърпи, изкуствена кожа 52 W x 39Д плат от изкуствена кожа с Дебелина 1,2 мм, Синтетичен Материал от Изкуствена кожа за Diy, Шиене, Тапицерии, мека мебел (Кафе цвят)

Кърпи, изкуствена кожа 52 W x 39Д плат от изкуствена кожа с Дебелина 1,2 мм, Синтетичен Материал от Изкуствена кожа за

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Повърхността е водонепроницаемое покритие, водоустойчив и маслостойкость, лесен за почистване и се грижи.Памучен плат с висока плътност на гърба, суха и дишаща.Дебели повърхностен слой, устойчив на абразия и надраскване, при продължителна употреба и са устойчиви на стареене.Плат от изкуствена кожа подходящ за тапицерии, декорации, мебели, подмяна на дивана /, възглавници, калъфи за телефони, чанти, портмонета, подсумков, изработка, занаяти собствените си ръце, и т.н. 【Висококачествени материали】 Този кожен калъф е изработен от висококачествен материал от изкуствена кожа PU.Размер на около 52 "x 39", с дебелина 1,2 мм. 【Функция】Този плат от изкуствена кожа с ясен модел, мека и леко еластична, водоустойчиви и дишащи, износостойкая и устойчиво на надраскване, устойчиво на стареене и трайно. 【Дишаща основа】Дишащ слой от пух са с висока плътност на гърба суха и пропуска въздух, на допир той е естествен и мек, има добра пропускливост на въздуха. 【Широко приложение】 Този плат от изкуствена кожа подходящ за производство на занаяти собствените си ръце, портмонета, чанти, шапки, подмяна на дивана / възглавници, тапицерия на мебели, шиене и т.н. 【Лесно произведени】лесно да Го режат с ножици и могат да се шият с игла или машината.Идеален за производството на калъфи за телефони, чанти, чехольчиков и други шевни изделия.Водоустойчиви и дишащи. Устойчив на абразия и надраскване. Широко приложение.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Амибриновая Лилаво Африканска Лейси Плат с пайети и мъниста, Френски Окото Тюлевые Дантела, Плат за Нигерия, Последователно

BGN 1.33

★ Висококачествен материал : оригинални, внесени висококачествен памучен восъчен печат, изработена ръ�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.