• New
Перуки от човешка Коса на Дантели MICHIES, предварително Выщипанные 13x4, Перуки с дълбока Вълна от Коси 180% Плътност, Къдрава Перуки за черни жени, Предварително Выщипан?

Перуки от човешка Коса на Дантели MICHIES, предварително Выщипанные 13x4, Перуки с дълбока Вълна от Коси 180% Плътност,

Оценка на продукта:
BGN 90.66

Налично
Налично за поръчка

коса с добро качество.Материал : 100% Бразилски перуки, изработени от човешка коса на дантели Отпред, високо качество, могат да бъдат боядисани, отбелены, се изправи и рестайлингованы. 【Предимствата на перуката от дълбока вълна отпред】 перуки, изработени от човешка коса с дълбока вълна отпред 13x4, могат да бъдат избелени възли, линията на растеж на косата е предварително выщипана, така че може да имате повече възможности за създаване на по-модерни стилове, като най-високо опашката и гредата.A3 : Моля, измийте си перуки, изработени от човешка коса с дълбоко волновым дантела с висококачествен шампоан.A1 : това е 100% бразилски перуки, изработени от човешка коса за чернокожите жени.【Материал перуки от човешка коса на дантели】 перуки от естествена коса с дълбока вълна от 13x4, бесклеевые перуки, изработени от човешка коса, предварително выщипанные с детски коса, перуки, изработени от човешка коса копринено, мека, пълна и еластична, без загуба и entanglements.Моля, ежедневно четка за коса с дълбока завивкой ръчно, моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни. 】Тези дълбоки къдрава перуки на дантели-това е 100% бразилски естествени перуки на дантели от човешки коси, дълбоки къдрави перуки, изработени от човешка коса, влажни и къдрави, могат да бъдат боядисани, се изправи, отделени свободна част и рестайлингованы по ваше желание. 【Шапчица от човешки косъм с дълбока вълна от】 перуки, изработени от човешка коса за черни жени, перуки, без блясък в дантели, съответните дължина, дишащи и удобни, шапка със среден размер (22-22, 5 инча) с 2 регулируеми джапанки и 4 расческами, може да се регулира лесно и се побира.Q2 : дължина на косата?.Дантела : 13x4 прозрачен дантелен челен перуки от човешка коса за черни жени, може да се направи свободна част, средна част или на страничната част. Q4 : Косата на перука миришат?.В3 : Как да се избегне entanglements или косопад?. 【Услуги по завивке човешка коса от къдрава перука, на дантели отпред】 нашите къдрава перуки за черни жени, извършвани, имате ли някакви въпроси или предложения, или преди, или след закупуване, моля, свържете се с нас навреме, за вас 24 часа онлайн услуга.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Буйни Вълнообразни Дълъг 24-инчов Тъмен Корен Тъмно-Сива Перука Омбре Пълна Плътност, Наполовина Свързани Ръчно, Огнеупорни

BGN 9.76

Вълнообразни, 24 инча, черен корен, тъмносива перука на дантели омбре.Пълен, дебел, с висока плътност.Перу

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.