• New
Бутилки за вода BAOIWEI01, Бутилка за вода с интелигентни уреди за чай-Термосом, Пътна Чаша с LCD дисплей на температурата, Вакуумна Колба за мобилен хранене от Неръждаем?

Бутилки за вода BAOIWEI01, Бутилка за вода с интелигентни уреди за чай-Термосом, Пътна Чаша с LCD дисплей на температурата,

Оценка на продукта:
BGN 5.97

Налично
Налично за поръчка

-Подходящ за леки пътуване, е подходящ за практикуване на спортове на открито, на офиса, на плажа, на училище, на пикник, гореща йога, туризъм, къмпинг, колоездене, бягане, ходене, фитнес зали, фитнес и т.Елегантно огледало, само с едно докосване светодиодному екрана, е лесно да се определи вътрешната температура на течността. ➤ Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : изненада своя съпруг, съпруга, деца, тийнейджъри, приятели или всички, които обичаш, тази бутилка по повод на завръщането си в училище, празници, Коледа, рожден ден или да ги поздравя с новата диета или физически упражнения.➤ ИЗДРЪЖЛИВИ, по-безопасни И АТРАКТИВНИ БУТИЛКИ : 8,9 × 2,6 × 2.Страхотна бутилка е за спортисти, възрастни, мъже или жени, за работа; и за деца, момчета или момичета, да се върна в училище. ➤ ИЗДРЪЖЛИВИ, по-безопасни И АТРАКТИВНИ БУТИЛКИ : 8,9 × 2,6 × 2. ➤ Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : изненада своя съпруг, съпруга, деца, тийнейджъри, приятели или всички, които обичаш, тази бутилка по повод на завръщането си в училище, празници, Коледа, рожден ден или да ги поздравя с новата диета или физически упражнения.Поставен в раницата на всеки стандартен размер, чантата и под наем. ➤ Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : изненада своя съпруг, съпруга, деца, тийнейджъри, приятели или всички, които обичаш, тази бутилка по повод на завръщането си в училище, празници, Коледа, рожден ден или да ги поздравя с новата диета или физически упражнения.притежател на ръчен колана си и контурный център за удобно носене и добро захващане. удобен улей.- Устойчива изолация : вакуум в чаша пречи теплопередаче.Вие не трябва да използвате устата си, за да се измери температурата и да се избегнат изгаряния. ➤ Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : изненада своя съпруг, съпруга, деца, тийнейджъри, приятели или всички, които обичаш, тази бутилка по повод на завръщането си в училище, празници, Коледа, рожден ден или да ги поздравя с новата диета или физически упражнения.Елегантно огледало, само с едно докосване светодиодному екрана, е лесно да се определи вътрешната температура на течността. ➤ Най-ДОБРАТА БУТИЛКА ЗА спорт, училище И работа : Тази бутилка е най-добрата покупка за всеки спорт, като например за туризъм, къмпинг, джогинг, каране на колело, във фитнеса, на велосипед, за фитнес или упражнения.

Към свойства

Material:
1. Internal 316 stainless steel :
2. External 304 stainless steel :
Size:
22.5×6.5×6.5cm
Capacity:
480ML
Battery capacity:
1100mA (can be used for 6 months, the battery cannot be replaced)
Package Included:
1 PC Insulation bottle :

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.