• New
Mstiyx Тел от неръждаема стомана, Тканая Метална мрежа, Градинска мрежа за ограда на градината и аксесоари за дома, със собствените си ръце (на Батерията * 1: 1x9 м / 3,2 * 29,5 ?

Mstiyx Тел от неръждаема стомана, Тканая Метална мрежа, Градинска мрежа за ограда на градината и аксесоари за дома, със

Оценка на продукта:
BGN 122.87

Налично
Налично за поръчка

◆ Най-високо качество : Тъкани тел от неръждаема стомана 304, дълъг живот и привлекателна, без корозия, без ръжда, здрава, трайна. Устойчивост на висока температура ◆ : Ячеистая мрежа от неръждаема стомана с висока якост на опън, устойчиви на висока температура 800, висока якост на опън, антикорозионна, антикислотная и алкална, антикорозионна, лесни за поддръжка. ◆ Е произволна форма на рязане : можете да се сгъват или да се режат с ножици, за да се адаптира форма и размер в съответствие с нуждите на употреба и сцени, лесни за употреба и поддръжка. ◆ Широко приложение : Може да се използва за защитна мрежа, изграждане на мрежи, мрежи за защита на вентилатора, мрежи за каминного на екрана, мрежи за вентилационните отвори в основата, мрежи за употреба в градината, мрежи за защита на хранилки, мрежа за шкафове, мрежи за врати екрани и т.н. ◆ Размер : Мрежа за клетка за животни 8 клетки, дупка 2,8 мм, диаметър 0,4 мм, различни размери, могат да бъдат персонализирани.Характеристики◆ Точно окото, устойчивост на киселини, алкални съпротива, корозия и добри експлоатационни характеристики ◆ висока якост, граница на якост при опън, здравина и устойчивост на износване, дълъг живот ◆ хомогенна структура, единни дебелина, антистатичность ◆ устойчивост на високи и ниски температури от-100 до 700 градуса ◆ най-високо качество на довършителните работи, липсата на обработка на повърхността, лесна поддръжка, лесна использованииматериал : неръждаема стомана 304 Начин на плетене : обикновена мрежа : 8 мешейколичество : 1размер : широчина х дължина на отвора : 2,8 мм Диаметър : 0,4 мм Забележка : Моля, обърнете внимание на острите ръбове, за да се избегне порязване при отваряне и използване.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние винаги сме готови да предоставим на нашите клиенти 100% задоволително обслужване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Прозрачна акрилна планк от плексиглас: идеален за направата на машинни части, за електрически изолатори, подпори за рафтове

BGN 3.33

Той е изработен от прозрачен висококачествен акрил материал, който гарантира трайни и надеждна работа..

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.