• New
Хидратиращ крем за лице с коллагеновым концентратом BEAUDIANI Infusing Collagen Concentrate Mist (1,69 течни унции), Осветляющий и разглаживающий бръчки с колаген, алое Вера, Корейски Гр?

Хидратиращ крем за лице с коллагеновым концентратом BEAUDIANI Infusing Collagen Concentrate Mist (1,69 течни унции),

Оценка на продукта:
BGN 53.33

Налично
Налично за поръчка

【Като вашата кожа?】 Колагенът е 90% дермата, или на вътрешната повърхност на кожата.Това означава, че дефицитът на колаген може да предизвика различни проблеми с кожата и в крайна сметка да повлияят на външния вид, включително обвисшую кожата.Ако кожата ви е обвисшая или е тъп, спешно се нуждаят от повече колаген. 【Грижа за кожата с колаген】 Този продукт пречи на производството на меланин в кожата, за да се облекчи до цвета на кожата, укрепва и защитава като бариера на кожата от раздразнения, причинени от ультрафиолетом, за да запази влагата в кожата, а също така помага овлажняват и стягат кожата да изглежда по-чиста, млада и сияйна. 【Intensive Collagen Boost Mist】 Хидратиращ мъгла осигурява на кожата с богати на хранителни вещества за нейното укрепване, а след това леко попива, правейки кожата влажна и еластична. 【За всички типове кожа】 Изработени от хипоалергични материали, безопасно за всякакъв тип кожа, което го прави добър подарък както за мъже, така и за жени, нуждаещи се от грижи за кожата на лицето. 【Изисква повече еластичност и хранителни】 Смесване на колаген прах по свой вкус, можете да постигнете максимален подмладяващ ефект и подобряване на еластичността на кожата с помощта на инфузионного мъгла и течност за Collagen Concentrate Mist & Fluid и увеличаване на съдържанието на колаген, до 30 пъти.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Дишаща Маска за сън с Пресни Полевыми цветя, Калъф за сън с Чувство за Прохлада за лятна Почивка, Еластична Контур Превръзка

BGN 2.33

Удобен и дишаща материал Изработен от плат birds eye (100% полиестер), черната страна е изработена от 87% найлон

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.