• New
Нощна Настолна лампа Детска Безпроблемно с Хубав автомобил Е идеален за детска стая от Текстил Дървена Основа Квадратен Лампа от плащаницата Led Лампа С Регулируем?

Нощна Настолна лампа Детска Безпроблемно с Хубав автомобил Е идеален за детска стая от Текстил Дървена Основа Квадратен

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Предимства на продукта. Моля, съхранявайте продукта далеч от източници на вода. Подходящ за различни места и цели. Това е много топъл и обмислен подарък.Настолна лампа с регулируема яркост на светлината модерен дизайн за спални с дървена квадратна основа и филтър абажуром създават усещане за модернизъм и минимализъм, комфортна и приятна атмосфера.?【Минималистичен дизайн】 Височина настолна лампа 10 см, ширина на основата на 4,7 инча., всичко това може да създаде за вас топла и приятна атмосфера. Светлината през ленена лампа е мека и може да защити очите си. ?【Широко се използва】 Елегантен и стилен външен вид, можете да поставите в спалнята, дневната, офиса, детската стая, офис, коридор, библиотека, кафене и т.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Основата на избран от дървена рамка, здрави и дълготрайни. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим професионално и отговорно отговори и услуги.Топли върховете. ?【Умна лампа и дистанционно управление 】 е Снабден с 1 led лампа, използва международната главата на винта E26. 16 цветове могат да бъдат променени.Тази настолна лампа минималистичен дизайн - великолепен аксесоар в дома.Щепсел и прекъсвач посочени в UL за безопасност. ?【Топли подаръци и услуги】 Тази уникална и красива лампа може да даде на семейството си или приятелите си за Коледа, Деня на благодарността, рожден ден и т. Поради различни методи на измерване и измервателните инструменти на поръчката в размер може да бъде около 1-3 виж. На шнуре захранване USB разполага с ръчен превключвател, в допълнение към 1 дистанционно за дистанционно управление, който може да управлява включване и промяна на яркостта и цвета на светлината.и има дистанционно управление, в допълнение към переключателю на шнуре хранене, можете дистанционно да управлявате яркостта и цвета на светлината с помощта на дистанционното управление е много удобно.Създайте за вас усещане за топлина и уют. Включително захранващ кабел, дистанционно управление. Энергосберегающая led интелигентна лампа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Нощна Настолна лампа Детска Безпроблемно със Собствени Машини е Идеално за детска стая от Текстил Дървена Основа Квадратен

BGN 2.00

Основата на избран от дървена рамка, здрави и дълготрайни ?【Широко се използва】 Елегантен и стилен вън�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.