• New
Детско Еластично Одеяло, Стилни Дрехи за деца, Жилетка, Облекла в стил Дашики, Лятна Превръзка На главата За Малки Момичета, Блузи (Портокал, 2-3 години)

Детско Еластично Одеяло, Стилни Дрехи за деца, Жилетка, Облекла в стил Дашики, Лятна Превръзка На главата За Малки Момичета,

Оценка на продукта:
BGN 4.63

Налично
Налично за поръчка

Моля, имайте предвид малката разлика в 1-2 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея. Материал : полиестер.Той е изработен от висококачествени материали, приятен на пипане, да не причинява вреда на кожата на Вашето бебе.Отлично подходящи за ежедневието, на парти или на фотосесия, а също е Страхотна идея за подарък на детска изложба.Благодарим Ви за разбирането!.Детско еластично одеяло, стилни дрехи за деца, жилетка, облекла в стил Дашики, лятна превръзка на главата за малки момичета, блузи, детско покривки, произведено от висококачествени материали, меко на допир, не наносящее увреждане на кожата на вашето дете, със стилен и модерен дизайн правят вашето дете е по-привлекателен, много ви благодаря и приятен ден!Модерен дизайн , високо качество!Отлично подходящи за ежедневието, на парти или на фотосесия, а също и страхотна идея за детска показване на подаръци и 1 инч = 2,54 смМатериал : полиестер Благодарим ви за разбирането!Моля, имайте предвид малката разлика в 1-2 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея, на помещение и включва : 1 бр. тениска + 1 бр. пола + 1 бр. превръзка на главата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.