• New
Охладител за консерви Maxso Slim, 4-в-1, държач за бирени кутии с двойни стени от неръждаема стомана, подходящ за всички кутии от по 12 грама бутилки и пинтовых чаши - Флаг А?

Охладител за консерви Maxso Slim, 4-в-1, държач за бирени кутии с двойни стени от неръждаема стомана, подходящ за всички

Оценка на продукта:
BGN 9.59

Налично
Налично за поръчка

✅ 【Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ КУТИИ и БУТИЛКИ с КАПАЦИТЕТ от 12 УНЦИИ】 Охладител Maxso can подходящи за всички 12-унционных кутии силни сельтерских напитки, бира, газирани напитки, газирана вода и енергийни напитки..Съвместим с White Claw, Michelob Ultra, Truly, Bud Light Seltzer, Лакроа, Red Bull и така нататък.И се използва като термостакана капацитет 13,5 грама. ✅ 【ДРЪЖТЕ НАПИТКИТЕ СТУДЕНИ】 Хладилник skinny can има вакуумную изолация с двойни стени, така че вашите напитки остава много-много студено.Идеална конструкция изолация предпазва вашите ръце от студа, така че можете да се сбогува с влажни или обмороженными ръце. ✅ 【ДАВАМ най-ДОБРОТО】 Актуализирана оборудване запечатване на уплътнението за определяне на натоварването изисква само прости четвърт оборот.Изработен е от висококачествена хранителна неръждаема стомана марка 304, не съдържа BPA.Силикон на дъното помага да се предпази от подхлъзване и проливания. ✅ 【Могат да се мият в съдомиялна машина】 Титуляр за бира могат да се мият в съдомиялна машина, нейните размери : 2,8 x 6 инча. Издръжлив цвят Duracoat - без избледняване, отслаивания или напукване на кожата. Maxso с гордост предлага на годишната гаранция на изолатор за консерви Colster обем 12 унции. ✅ 【Рожден ден ПОДАРЪЦИ за ПРИЯТЕЛИТЕ на】 За тези, които обичат да пият студени напитки, този охладител-изолатор ще се превърне в идеален подарък.С него ще можете да се насладите на студени напитки през това лято по време на катерене, къмпинг, на плажа, барбекю, сърф, пикник, почивка.Топли напитки няма да бъде проблем, ако се използва охладител за консерви.Те позволяват на банките (и не само) да се запази температурата на охлаждане направо от хладилника.По този начин, любимите си напитки остават студени за постоянно освежаване.Независимо от това, притеснявате ли се за ръката или за това, че вашата напитка согреется на слънце, изолатор MAXSO can - чудесен избор.Той предпазва от неочаквани глътка при стайна температура, изработен от солидна неръждаема стомана с вакуумна изолация с двойни стени.По този начин, си пият отново и отново ще остане студено.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.