• New
UKCOCO 4шт Стойка за таблети Сгъваем Скоба Кола за Мобилни телефони Сгъваема закачалка за Телефон, Стойка за таблет за Плот Кола Сгъваем таблет, Конзола за Мобилен тел?

UKCOCO 4шт Стойка за таблети Сгъваем Скоба Кола за Мобилни телефони Сгъваема закачалка за Телефон, Стойка за таблет за

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

МЪРЗЕЛИВ СГЪВАЕМ СКОБА - подходящ за вашия мобилен телефон или таблет.ЕЛЕГАНТЕН СГЪВАЕМ скоба-Материал плътно прилепнала към всяка конзола платформа без лепило, общ материал за защита на вашия телефон и за осигуряване на добър зрителен ъгъл, когато се използва.ПОСТАВКА за таблета - идеален за гледане на видео, четене, запис на видео, разглеждане на снимки и освобождаване на ръце.Поставка за телефон - държач за вашия телефон със специален дизайн за надеждно задържане на устройството.РЕГУЛИРАЩА се поставка за телефон - Специална конструкция я прави по-устойчива и дебела.притежател.holder.Списък на пакетите 4 x Скоба за настолна стойка Характеристики - Цвят : разход на настолна поставка за мобилен телефон Размер : 7. сгъваема закачалка за телефон 1x8. - Материал : Пластмаса автомобилна стойка за таблет. - Материал плътно прилепнала към всяка конзола платформа без лепило, общ материал за защита на вашия телефон и за осигуряване на добър ъгъл на наклона при използване на универсален складного скоба. - Специален дизайн е мързелив сгъваем скоба на по-стабилна и компактна. - Подходящ за вашия мобилен телефон или на таблета, закопчалка таблет за автомобила. Титуляр телефон със специален дизайн за надеждно задържане на устройство на плоския един сгъваем група. -Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителен притежател на стойка за таблет.Информация за Товарахподдержка за мобилен телефонакрутое чувство за стил, силна връзка с автомобилния телефон на правилния отговор.притежател на настолен телефон Описание на Тази кола за телефон притежава голям капацитет, му е трудно да кликват. поставка за смартфон и може да бъде офис на работния плот. регулируема поставка за телефона Също така, стойка за телефон е съвместим с повечето мобилни телефони на пазара. автомобилна стойка за таблет Той не заема място.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Дизайн На Символа На Кръгла Илюстрация Модел Квадратно Пръстен За Мобилен Телефон Поставка Притежателя Скоба Универсална

BGN 10.67

Размер : Размер : 3 Х 6 см; Размер на изображението : 2,8 x 2,8 виж Класификация : държач за телефон.Характерист�

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.