• New
FOMIYES Пакет Чанта за ножици за Коса Поясная чанта Чанта за инструменти През Рамо Чанта за колан през рамо Поясная чанта За Фризьор Поясная Чанта за Фризьор Поясная ч?

FOMIYES Пакет Чанта за ножици за Коса Поясная чанта Чанта за инструменти През Рамо Чанта за колан през рамо Поясная чанта

Оценка на продукта:
BGN 6.98

Налично
Налично за поръчка

PVC. Чанта за фризьорски ножици : Чанта за фризьор-стилист с ножица, това може да бъде чанта за съхранение на фризьорски оборудване за вашите скъпоценни инструменти.Чанта за инструменти на фризьор : В същото време тя изглежда чист и много елегантно, докато вие извършвате работата си.Чанта за инструменти за фризьорски ножици : в Минималистичен дизайн, с голям капацитет, който позволява спестяване на повече места и да се улесни достъпът до вашите средства.Чанта за фризьор : Изработени от PVC материал, който е здрав и безопасен за известно време, е добър помощник фризьор.Държач за инструменти на фризьор : Подходящ за всички престижна фризьорски салон и козметика, както и за семейства.Пратката включва 1 х стойка за съхранение Характеристики -Материал : калъф за фризьорски инструменти от PVC. - Лека и преносима чанта за съхранение, можете да я вземете със себе си навсякъде, идеално място за фризьор и лична употреба ножици за коса. - Изработен от висококачествен материал, безопасен и траен за използване, не се разгражда лесно, служи цял живот на фризьорски салон чантата. - Продуктът е проста и удобна за употреба и може ефективно да ви помогне да съхранява инструменти за подстригване на коса в портативни случай за салонных ножици. - Подходящ за всякакви с престижна фризьорски салон и козметика, както и за семейни кобур за салонных инструменти. - Изработен от висококачествен материал, е здрав и е подходящ за носене, лесен и удобен за носене калъф за ножица.Информация за стоки Чанта-органайзер за инструменти Това е многофункционална чанта за съхранение ножица с модерен дизайн.Bag-държач за ножици в допълнение, това е един практичен и модерен чанта за съхранение за вас.чанта-органайзер на колана Този продукт е трудно да се деформира, произведени от висококачествен материал за продължителна употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.