• New
HUAYI one in a Melon Фон за Парти в чест на рождения Ден, Акварел, Сладки Летни Плодове, Диня, на Парти, на 1-ви Рожден Ден, Фон за Снимки за Момичета, Подпори за фото студио, Дек?

HUAYI one in a Melon Фон за Парти в чест на рождения Ден, Акварел, Сладки Летни Плодове, Диня, на Парти, на 1-ви Рожден

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Размер : 6,5x5 фута (200 см, 150 см височина).Материал : Художествена тъкан, по-ярък цвят, лека, преносима.Работа за : парти по случай рожден ден, детска фотосесия, на студийната фотография.Стока ще бъде изпратена в сгънат вид, има малко тегло и е удобен за носене.В комплекта не са включени : Скоби или поставка за снимки.Характеристики на продукта : 1. материал : художествена тъкан 2. Компютърен печат, точността на цветовете и художествен ефект. 3. Не отразява светлината. 4.it подходящ е за семейни фотографи или фотографи фотостудий.Инструкции за употреба : 1. При използване на фотографски стентове, стяга и осветление ефектът става по-добре. 2. За начална заснемане на изображение използвайте самозалепваща се лента, за да се залепи на фона на стената. 3.It-добре да стоят на известно разстояние, когато правите снимка.Моля, обърнете внимание : 1. Бръчки се дължи на опаковка, можете да се пат. 2. Поради друг монитора на компютъра може да се наблюдава известна разлика в цвета. 3. В комплекта не са включени : Скоби или поставка за снимки.Въпроси и отговори : В : Идва ли той на апарата със стойката (или клипове) за фотография?О : Не, просто фон от 1 бр. Въпрос : Възможно ли е да го изтрие?A : не Q : искам по-голям размер (други изображения), мога ли да настроя? A : Добре, без никакви проблеми.Моля, изпратете ми съобщение с указание за размера, снимки и вашите желания. размер : 5x7 фута, 10x6 фута, 8х8 метра, отгледа 10х10 метра, 10x20 фута или друг размер (безшевни фон) Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас.Благодарим ви.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

3 БР. Имитирующее Прозорец, Светлина, Сянка, на Фона на Дъска за Фотография, Водоустойчив Многократна употреба Фото-Настолни

BGN 0.33

★ 【Артефакт на светлината и сянката】 : Добър помощник за фотограф или блогър в създаването на естестве

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.